Om oss

Pristine er produsent og foredler av sjømat, med råvarer fra Helgelandsskysten i Nordland.


Pristine har en høyteknologisk prosesseringslinje til foredling av kongsnegl og annen sjømat, med den beste formen for innfrysning med nitrogen, sikrer vi et fryst produkt av øverste klasse. Potensialet for produksjon av lokal sjømat på helgelandskysten er stort. De fleste ressursene ser vi ikke, men bare ligger på havets
bunn og kan høstes. Kongsnegl er en slik ressurs. I 2019 ble
selskapet. Pristine AS opprettet, for å høste og lage forretning av
disse lokale sjømatressursene.Pristine AS har allerede et etablert markedsapparat og fått kontrakter både i Asia, Europa og USA. Formålet er å lage en sjømatbedrift i verdensklasse, med fokus på nye arter som vi har på Helgeland – og som etterspørres over hele verden.
Vårt fokus er å levere både ferskt, fryst og levende produkter av høy kvalitet. Pristine har en høyteknologisk prosesseringslinje til foredling av kongesnegl og annen sjømat, med den beste formen for innfrysning med nitrogen, sikrer vi et fryst produkt av øverste klasse.Anlegget har en plassering som ligger svært gunstig til i forhold til fiskefelter, uavhengig av ferge og øyeblikkelig nærhet til motorvei og havner, for en mest mulig effektiv logistikk.

Our Team

Vi holder til midt i matfatet på Helgeland og jobber hver dag for å ta sjømatnæringen til nye høyder.

 

phone button

Have questions?

Leave your contact details and
we'll call you back no matter where you are.

close call block